Novinka kyberbezpečnost

Wazuh

26. 06. 2023

Hero image

Pokud hledáte kompletní bezpečnostní řešení, které Vám pomůže ochránit Vaše podnikání a data před neustále se zvyšujícími kybernetickými hrozbami, Wazuh je pro Vás tou správnou volbou.

Wazuh je pokročilým nástrojem EDR (Endpoint Detection and Response), který Vám poskytuje širokou škálu funkcí pro detekci a reakci na hrozby v reálném čase. Jeho integrace s konceptem XDR (Extended Detection and Response) zajišťuje, že nejen Vaše koncová zařízení, ale také Vaše sítě a cloudové prostředí jsou pod neustálým dohledem.

 

Jak funguje Wazuh? S pomocí pokročilého systému sběru a analýzy logů sleduje Wazuh veškeré události a anomálie v reálném čase. Tímto způsobem Vás upozorní na potenciální útoky, zranitelnosti nebo neobvyklé aktivity v rámci Vašeho IT prostředí. Navíc se Wazuh integruje se SIEM (Security Information and Event Management) systémy, což Vám umožní sledovat a centralizovat všechny bezpečnostní události na jednom místě.

 

Wazuh je nejenom schopný detekovat a reagovat na aktuální hrozby, ale také Vám poskytuje záznamy a reporty o bezpečnostních incidentech. Tyto informace Vám umožňují provádět analýzy, hodnotit rizika a přijímat informovaná rozhodnutí, která zvýší úroveň Vaší bezpečnosti.

Další výhodou Wazuhu je jeho schopnost detekovat a vyřešit zranitelnosti v rámci Vašich systémů. Díky spolupráci s renomovaným standardem CIS (Center for Internet Security) poskytuje Wazuh kontinuální monitorování a kontrolu konfigurace Vašich zařízení a aplikací, čímž minimalizuje riziko úspěšných útoků.

S Wazuhem získáte pokročilé bezpečnostní řešení, které je založeno na osvědčených principech a moderních technologiích. Bez ohledu na velikost Vašeho podniku Wazuh poskytne klid a jistotu, že Vaše data jsou v bezpečí a vaše systémy jsou chráněny.

Doufáme, že Vám tento příspěvek přinesl užitečné informace o Wazuhu. Pokud máte zájem o bližší informace nebo máte dotazy, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám poskytneme další podrobnosti a pomůžeme objevit všechny výhody, které Wazuh nabízí.

Mohlo by vás zajímat

Image

Zásah vůči gangu LockBit

26. 03. 2024

Image

Kyberkriminalita v Česku láme rekordy

23. 02. 2024

Image

Kybernetické incidenty prosinec 2023

04. 01. 2024